Ciutat

Lourdes Ciuró es confirma com a candidata a la llista de Junts per Catalunya per al 14-F

La líder i portaveu de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, serà la número 20 a la llista de Junts per Catalunya a les eleccions catalanes del 14 de febrer, segons ha pogut saber aquest diari. Ciuró (1971), regidora a l’Ajuntament, vol ser diputada al Parlament de Catalunya, una posició que li és familiar després d’haver passat pel Congrés dels Diputats (2011-2019).

La sabadellenca s’ha posicionat en una candidatura a la qual va donar suport des del primer moment: Ciuró va trencar el carnet del PDeCat durant la crisi amb Junts i s’ha posicionat al costat de l’expresident Carles Puigdemont.

La portaveu de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, acompanya de la portaveu del Govern català, Meritxell Budó, en una visita recent a Sabadell / LL. FRANCO

“Estic molt contenta perquè malgrat que les llistes definitives havien de compensar qüestions de gènere i de territori, s’ha tingut en compte el Vallès i Sabadell”, ha afirmat Ciuró en declaracions al D.S. Ciuró ha celebrat que a les llistes figurin també el conseller Damià Calvet (Sant Cugat del Vallès) i Lluís Puig (Terrassa) com a representants del Vallès Occidental.

Ciuró s’ha mostrat convençuda que la llista de Junts per Catalunya i ha matisat, en contraposició amb ERC que, si guanya Junts per Catalunya “hi haurà un govern independentista, cosa que altres no ho poden garantir”.

Comentaris
To Top