Ciutat

El Taulí torna a prohibir les visites per l’augment de casos de coronavirus

L’hospital Taulí tancarà de nou les seves portes a les visites a tots els pacients ingressats per l’augment de casos de coronavirus registrat en els darrers dies. La mesura es farà efectiva aquest dijous, 7 de gener, després que en l’última setmana els pacients ingressats per aquesta malaltia hagin incrementat un 26,61%.

A falta que es publiquin les excepcions que hi haurà al tancament, fonts de la corporació apunten que les restriccions seran com les anteriors, en què només es permetran les visites en casos de final de vida, pediatria, parts o postoperatoris.

Increment sostingut

Després de les festes de Nadal, aquest 4 de gener al Taulí hi havia 138 pacients ingressats per Covid-19, els mateixos que fa un mes i mig, el 19 de novembre. Durant aquest temps, el nombre d’hospitalitzats va arribar a baixar a 92, l’11 de desembre, però des d’aleshores aquesta xifra ha registrat un increment sostingut del 26,61% que ha portat les autoritats sanitàries a prendre mesures. L’increment de pacients ingressats de moment es nota a planta, amb 121 persones, i no tant a l’UCI, amb 17, una xifra similar al darrer mes.

Així, la prohibició de visites al Taulí entrarà en vigor el mateix dia que les noves restriccions per frenar l’avenç de la pandèmia decretades per la Generalitat a tot Catalunya i que comportaran el confinament municipal durant 10 dies entre altres mesures.

Comentaris
To Top