Ciutat

Un sabadellenc s’emporta gairebé 1 milió d’euros a la Primitiva

Foto d'arxiu de l'administració loteria número 1 / LL. FRANCO

A Sabadell, aquest any la loteria hi ha passat de llarg: ni la rifa de Nadal, ni la de Cap d’Any, ni la del dia de Reis. Cap premi gran per a la ciutat. Uns dies després, però, sembla que la fortuna sí que ha esquitxat un sabadellenc, en forma d’una gran quantitat de diners. Ha estat a través d’una butlleta de Primera Categoria (6 encerts) de la Primitiva.

L’encertant de Sabadell s’ha emportat 855.222,49 euros. La butlleta guanyadora ha estat validada a la papereria Ana. És el Punt de Venda núm. 13.980, al carrer Ginesta, 14, a Can Deu. En la mateixa categoria també hi ha hagut un encertant de Múrcia. Cap premi en la categoria especial.

Sis grans premis a la papereria Ana

La papereria ha tornat a desembeinar la vareta de la sort i acumula, amb aquest últim, fins a sis premis “ben grans” de loteria. La Primitiva, l’Euromillones (2019), dos premis de Loteria Nacional (2017), el segon premi del sorteig de Nadal (2016) i una Bonoloto (2009).

La combinació guanyadora ha estat 18, 24, 32, 33, 35, 46. C:19. R:3. Amb els diners acumulats, en el pròxim sorteig de la Primitiva, un únic encertant s’emportaria 26 milions d’euros.

Comentaris
To Top