Publicitat
CERDANYOLA

Una desena d’intoxicats lleus en un incendi d’habitatge a Cerdanyola

Una desena de persones han resultat intoxicades lleument aquest diumenge a primera hora del matí en l’incendi en un pis de Cerdanyola del Vallès, situat a la plaça Sant Ramon, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L’avís s’ha produït a tres quarts de vuit del matí i el foc s’ha desenvolupat totalment en un dels habitatges de la primera planta, on ha cremat el menjador mentre que la resta ha quedat afectat pel fum.

Segons el SEM, que ha traslladat quatre unitats fins al lloc, set persones s’han atès in situ i han rebut l’alta i quatre més han estat traslladats en un centre sanitari: un home i una dona al CUAP i dos menors a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top