Publicitat
Ciutat

Una baralla en un bar acaba a punyalades a Sabadell

Una baralla en un bar de menjar ràpid de Can Puiggener (Sabadell) va acabar a ganivetades aquest dilluns. El propietari del bar va patir diversos talls a la cara després que una banda del barri l'increpés dins de l'establiment pels volts de les 19 h. Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, que han iniciat una investigació sobre els fets. Segons fonts coneixedores dels fets, els autors de l'agressió formen part d'un clan "perillós" del mateix barri que genera "por" entre els veïns.

El grup va aparcar el seu cotxe davant del bar amb la intenció de buscar brega, segons testimonis dels fets. "De sobte es van posar a cridar. La discussió va ser molt forta i van treure la navalla". Després de l'agressió, el clan va fugir amb el mateix vehicle. "Van marxar disparats", asseguren els mateixos testimonis veïnals.

Publicitat

El personal d'emergències i els agents de la policia catalana van trobar el propietari del bar amb diversos talls a la cara. La víctima va ser traslladada a l'hospital Parc Taulí, on evoluciona favorablement i el seu pronòstic no és greu. En el moment de l'agressió, el propietari del local –un bar pub "molt tranquil", segons veïns– estava fent servei de take away.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top