Ciutat

Endesa es compromet a millorar la xarxa elèctrica

La companyia elèctrica Endesa s’ha compromès a escoltar les propostes per millorar la xarxa elèctrica i a informar els ajuntaments de les inversions que es realitzaran. És una de les principals conclusions de la trobada d’ahir entre Endesa i diversos municipis catalans, entre els quals es troba Sabadell, per donar solució als talls de subministrament.

Durant la reunió també es va acordar facilitar una resposta àgil i eficient que per resoldre situacions puntuals. “La trobada ha estat productiva. El que era evident és que la situació és inacceptable”, ha assegurat l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, en un comunicat de premsa.

Entre divendres i dimarts la Policia Municipal ha aixecat 79 actes relacionades amb els talls de llum a la ciutat. L’Ajuntament ha traslladat a la Fiscalia els casos que poguessin ser constitutius de delicte per vulneració del dret d’accés a subministrament energètic.

En el cas de Sabadell, l’afectació dels darrers dies ha afectat pràcticament un miler de famílies dels barris de Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Rull, Cifuentes, Torre-romeu, Eixample, La Plana del Pintor i Campoamor.

Comentaris
To Top