Publicitat
Ciutat

El camp de futbol de Ca n’Oriac ja disposa d’un edifici de vestidors ampliat

El camp municipal de futbol de Ca n’Oriac ja compta amb un nou vestidor que se suma als cinc existents a l'edifici, que ha quedat renovat i ampliat. Les obres es van adjudicar a Izer Ingeniería y Economía, SL, amb un preu de 218.946 euros. Es van interrompre a causa de la situació generada per la pandèmia.

Complementàriament a l’obra, s’ha instal·lat un contenidor que fa les funcions de magatzem de material esportiu. Atès el gran volum de persones que visiten la instal·lació, i amb la voluntat de donar resposta a la demanda de l’entitat U. D. Sabadell Nord, el projecte inclou l’habilitació de serveis higiènics amb accés directe des de l’exterior a l’espai ocupat pel magatzem a l’extrem est de l’edifici.

Nou vestidor al camp de Ca n'Oriac / D.S

S’han fet serveis per a homes i dones, amb un cancell comú. Són un reforç dels ja existents a l’interior de l’edifici en la part oberta al públic.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top