BADIA

Desmantellen dos pisos de Badia amb 145 plantes de marihuana

S'han fet entrades a dos pisos que tenien la llum punxada a la xarxa

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat dos pisos de Badia del Vallès on s’hi acumulaven fins a 145 plantes de marihuana. Un total de 16 dotacions de la policia catalana han portat a terme a partir de les 7.00 hores d’aquest divendres una operació contra el tràfic de drogues. L’operatiu s’ha produït al carrer Algarve.

S’han fet entrades a dos pisos que tenien la llum punxada a la xarxa i s’han detingut dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública. A més, hi ha una tercera persona investigada per defraudació de fluid elèctric. La investigació es va iniciar el novembre del 2020. En l’operatiu hi han col·laborat dues dotacions de la policia local.

L’operatiu ha comptat amb la participació d’unitats de seguretat dels Mossos de Barberà, de la unitat d’investigació de Cerdanyola, ARRO i un helicòpter.

Comentaris
To Top