Ciutat

La tempesta provoca múltiples destrosses a Sabadell

La tempesta d’aquest divendres ha afectat diferents barris de Sabadell, on s’han produït una quarentena de destrosses a mobiliari urbà. Segons dades de l’Ajuntament, han caigut contenidors a nou carrers, s’han produït dues incidències en el cablejat elèctric i ha caigut un mur als carrers de Gorina i Pujol i Calders. Són les incidències més greus que s’han produït fins a les 11 h, però no s’ha hagut de lamentar cap ferit.

No s’han registrat danys a les persones. El vent ha causat la caiguda de set arbres, un niu d’ocells i la ruptura d’una branca. També s’han registrat la caiguda de contenidors a 11 punts diferents, alguns dels quals han afectat a algun vehicle estacionat.

Altres casos han estat arbres, sacsejats pel vent fins a caure, o parcs públics malmesos. Però també hi ha hagut desperfectes greus, com el cas de la façana d’una botiga de la carretera de Terrassa.

El carrer de la Salut ha despertat així:

Als Merinals, el vent ha fet caure un arbre immens al carrer de la Palma.

A Sant Quirze, el vent ha fet volar una teulada d’alumini de 50 metres quadrats, més de 200 metres, des de l’Avinguda de Can Pallàs al carrer de Bages.

La forta ventada també ha afectat l’Ajuntament. Ha tombat les banderes d’Espanya i de la ciutat de l’edifici consistorial, que com és habitual onejaven a la façana principal.

Comentaris
To Top