Esports

Doble sessió d'handbol amb duels claus al pavelló de l'OAR Gràcia

El conjunt de Gerard Gomis vol trencar la dinàmica negativa / Ll. Franco

L'handbol viurà una intensa jornada aquest dissabte amb una atractiva doble sessió al pavelló municipal del carrer Boccaccio. Femení i masculí de l'OAR Gràcia coincideixen a casa en partits molt importants -ambdós es podran seguir per streaming- per acostar-se als seus objectius.  Obriran el foc les noies de Carol Carmona davant el Gavà (17 hores) amb el repte de recuperar el to i esborrar la imatge de l’escassa aportació golejadora de la passada jornada. No li valdrà defensar correctament si després només treu partit d’una de cada quatre possessions. L’equip és conscient que aquest és un dels partits que s’haurien de guanyar, però també que li caldrà fer una actuació completa contra un Gavà sempre lluitador que voldrà obrir més marge (té 3 punts més que les gracienques) amb la línia que marca el descens.

Derbi masculí
Gairebé han passat tres dècades de l’últim enfrontament entre Gràcia i Terrassa a la categoria nacional masculina. Amb el d’avui es recupera un derbi -llàstima que no podrà tenir l'ambient de la graderia- que es presenta força atractiu perquè tots dos -separats per només dos punts- aniran a buscar una victòria balsàmica que els impulsi cap a la zona tranquil·la. Per al conjunt de Gerard Gomis significaria acabar amb la sequera de set jornades. Per al Terrassa seria la segona a camp contrari i a la nostra ciutat, ja que la primera la va aconseguir a Can Balsach contra el Creu Alta Sabadell. El conjunt arlequinat afronta aquesta jornada amb moltes urgències el seu partit a la pista del Sant Cugat (avui, 19.15 h). Una plaça difícil (quart classificat), però els de Sergi Cifré necessiten puntuar per mantenir vives les opcions de permanència

Victòria de despatx
Amb relació al partit de la setmana passada que el Gràcia havia de jugar contra el Palautordera, ajornat en el seu dia, i que tampoc es va celebrar per renúncia de l’equip visitant per possibilitat de Covid, el Comitè de Competició ha sancionat el Palautordera amb pèrdua del partit per 10-0 i la resta de 2 punts a la classificació per infracció greu. Tot i això, caldrà esperar el possible recurs al Comitè d’Apel·lació per saber si es manté o es modifica en algun aspecte la resolució.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top