Publicitat
Vallès

Fer ‘100 Moles’ en un any: un nou repte a la comarca

El repte es flexibilitzarà si les restriccions s’allarguen
El repte es flexibilitzarà si les restriccions s’allarguen / CEDIDA

Els excursionistes més actius de la comarca tenen un repte al davant, a complir en 365 dies. És el  de pujar un centenar de vegades la Mola en el termini d’un any. Es tracta d’una iniciativa del restaurantque hi ha al cim, que ha repartit més d’un centenar de llibretes, il·lustrades amb el característic burro que ronda la zona, per certificar el nombre d’ascensos aconseguits.

Només comptarà un ascens per dia, per la qual cosa es tracta d’un repte només a l’abast dels excursionistes més encisats per la Mola: per aconseguir l’objectiu, s’haurà de pujar una vegada cada quatre dies. Però hi ha qui segur que ho aconsegueix. De fet, la iniciativa, que ha nascut aquest any,  ha tingut molt d’èxit. Va néixer inspirada en un client habitual del restaurant, tal com explica un dels treballadors, Ferran Bernadí: “Pujava tan sovint que vam voler-lo obsequiar amb un detall. Així és com va sorgir la idea”.

A la llibreta, hi consten apartats per anotar la data, el clima i el temps amb què s’ha pujat. Tothom qui coroni el cim el centenar de vegades  rebrà un obsequi. Serà una miniatura de la taula d’orientació que hi ha a l’exterior del recinte. Des de l’organització reconeixen que tindran en compte les restriccions i seran flexibles.

Publicitat
Comentaris
To Top