Ciutat

La Junta Electoral dona la raó a Cs i obliga a treure “símbols partidistes” de l’Ajuntament

El portaveu de Ciutadans ja va exigir al ple de gener la retirada d’aquesta simbologia

La Junta Electoral de Sabadell obliga a eliminar tots els símbols vinculats amb partits polítics de la façana de l’Ajuntament. Ciutadans, que va presentar la petició a l’ens electoral, celebra que se’ls doni la raó i s’obligui els agents implicats a treure de la façana de l’edifici consistorial la simbologia “partidista”. ERC té vinils col·locats a les finestres del seu grup municipal, en què es pot llegir conceptes com “Govern republicà” o “Llibertat preses polítiques” i ara es veuran obligats a treure’ls per garantir la neutralitat de l’edifici municipal. Els republicans ja han mostrat la seva repulsa.

/

/ CEDIDES

El portaveu de Ciutadans, Adrián Hernández, ha assenyalat que “la resolució obliga l’Ajuntament a garantir la neutralitat de tots els espais públics, especialment en període electoral”. El portaveu ja va exigir al ple de gener la retirada d’aquesta simbologia i va denunciar-ho davant la Junta Electoral de Sabadell.

“Reivindicar la llibertat dels presos polítics no és partidista”

El portaveu d’ERC, Gabriel Fernàndez, explica al D.S. que faran que els missatges deixin de ser visibles. No obstant això, deixen clar que “no comparteixen” la resolució de la Junta Electoral: “Reivindicar la llibertat de presos polítics no és partidista”, assegura Fernàndez, que vol fer visible a les finestres que s’ha produït un acte de “repressió” política. El líder dels republicans lamenta la “competició” entre PSC i Cs per veure “qui és més nacionalista espanyol” i es pregunta “per què Podem i Junts encara donen suport” a l’alcaldessa socialista, Marta Farrés.

Comentaris
To Top