Publicitat
Ciutat

Mor Eduard Gutés, president del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Sabadell

El president del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Sabadell, Eduard Gutés i Martín, ha mort aquesta matinada a l’edat de 62 anys a causa d’una malaltia. Així ho ha confirmat el mateix col·legi, que expressa el seu dolor i fa extensiu el condol a la família del desaparegut. En els propers dies la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Agents Comercials (COAC) haurà d’obrir una nova etapa seguint els seus estatuts. Gutés també presidia el Consell de Col·legis d’Agents Comercials de Catalunya i era patró per Catalunya de la Fundación de los Agentes Comerciales.

Ja el passat 25 de setembre el sabadellenc va rebre un homenatge sorpresa en reconeixement a la seva llarga trajectòria a la seu dels agents comercials de la ciutat. L’acte va comptar amb una àmplia representació d’institucions de la ciutat, com la Cambra de Comerç, el Banc Sabadell, la Pimec o el mateix Ajuntament de Sabadell. També dels consells de col·legis d’agents comercials de Catalunya i d’Espanya.

Tot i ser agent comercial autònom o formant part d’una empresa, Eduard Gutés va estudiar per delineant i va treballar al despatx d’arquitectes Bosch Piñol, on gaudia fent tasques d’arxiver. I en una altra faceta seva, va dedicar hores i hores al món de la interpretació, especialment fent d’actor en diverses companyies i teatres, com el Sant Vicenç o el del Sol. L’última obra en què va participar va ser Fortuna, fortuna, on fins i tot interpretava dos personatges a la vegada.

La cerimònia de comiat se celebrarà aquest dijous, 28 de gener, a les 10 h al tanatori de Sabadell, on reposarà fins aleshores. Tant la vetlla com el comiat seguiran les mesures de seguretat indicades a causa de la pandèmia, com la limitació d’aforament a l’interior de les sales. A causa de la situació excepcional que vivim, tothom que ho desitgi pot enviar una nota de condol a coacsabadell@coacsabadell.cat i l’entitat la farà arribar a la família d’Eduard Gutés.

Eduard Gutés: un comercial amb actitud i aptitud de cap a peus

Publicitat
Comentaris
To Top