Ciutat

A debat l’opció que la nova Oficina d’Entitats i Voluntariat s’anomeni Espai Neus Català

Coincidint amb el 27 de gener, Dia Internacional de Commemoració de les Víctimes de l’Holocaust, el govern municipal portarà demà dijous a la Junta de Portaveus el debat sobre si la nova Oficina d’Entitats i Voluntariat s’anomeni Espai Neus Català, en homenatge a la penúltima supervivent catalana del camp de concentració nazi de Ravensbrück. La iniciativa compta amb el suport de la Taula d’Entitats de Memòria Històrica.

Neus Català i Pallejà va néixer el 1915 als Guiamets (Priorat) i la seva biografia està plena de vinculacions amb entitats i associacions polítiques, culturals o socials. En la seva persona i trajectòria destaquen valors com el voluntarisme, el compromís, la solidaritat, el feminisme i la lluita i la defensa dels drets humans, entre altres.

L’Oficina d’Entitats i Voluntariat està situat a l’antiga seu de l’Escola Riu-sec, a la plaça Jean Piaget. El nou espai també serà l’espai del servei de Democràcia Deliberativa i Intervenció Comunitària i el Punt de Voluntariat. Quan les obres de l’edifici s’hagin acabat, es podran dur a terme en un mateix emplaçament tots els tallers, cursos i activitats que actualment s’organitzen a diferents equipaments municipals per manca d’un punt unificat, a més d’altres serveis presencials, com els acompanyaments i assessoraments en diferents matèries.

L’Ajuntament de Sabadell atura unes obres a Gràcia per una desviació del preu

Publicitat
Comentaris
To Top