Publicitat
Ciutat

En Comú Podem demana un canvi de govern per "reconduir la situació sanitària i la crisi social"

L'acte s'ha celebrat a la plaça de Jaume Viladoms / OSCAR ROJAS

En Comú Podem ha donat el tret de sortida a la campanya electoral amb un acte a la plaça de Jaume Viladoms, a tocar de la seu dels comuns, on han volgut deixar clares les línies mestres en les eleccions del 14-F. L'objectiu? Acabar amb el "desgovern" existent perquè els "catalans i catalanes mereixen un canvi", ha explicat el candidat sabadellenc Edu Navarro, número 23 a les llistes de les pròximes eleccions. Segons ha exposat Navarro, les picabaralles internes entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya, sumade a la "nefasta" gestió sanitària, expliquen els motius per abocar per un canvi a Catalunya.

Aquest canvi tindries dues línies molt clares: la defensa dels serveis públics, amb especial èmfasi a la sanitat i a l'educació, i una ocupació digna i de qualitat. Arran de la pandèmia de la Covid-19, Navarro ha volgut posar en relleu la importància de tenir "una sanitat pública forta, que és una garantia per combatre una pandèmia que ens ha sobtat a tots", ha assegurat. En la mateixa línia, ha criticat les "mesures insuficients" del Govern de la Generalitat, que han deixat "molt tocats" diversos sectors com l'hostaleria.

Per últim, ha alertat d'una "desindustrialització desaccelerada", exemplificada amb els casos de Nissan i el més recent d'Italco, a Sant Quirze. És per aquest motiu que ha assegurat que per als comuns "garantir una ocupació digna i de qualitat és una prioritat. Per a nosaltres la indústria serà un pilar fonamental".

"Segons com vagi, l'efecte Illa pot ser una còpia de l'efecte Arrimadas"

A l'acte també hi ha assistit el portaveu de Podem, Antonio Ontiveros, i el diputat sabadellenc al Congrés, Joan Mena. Aquest darrer ha explicat que "estem aquí per encoratjar tota la gent de Sabadell que aposti per En Comú Podem com una de les opcions per poder garantir un govern d'esquerres a Sabadell". Preguntat pel paper que pot jugar la ciutat a les eleccions, Mena s'ha mostrat optimista en assegurar que "Sabadell sempre ha estat una ciutat d'esquerres. Aportarem al màxim des de Sabadell". Sobre l'efecte Illa, Mena no s'ha mostrat preocupat, ans al contrari, en comentar que "segons com vagi, l'efecte Illa pot ser una còpia de l'efecte Arrimadas", però, en canvi, sí que ha reconegut una certa preocupació en el cas que Esquerra guanyi les eleccions: "Sabem que voldrà pactar amb Junts per Catalunya i ja sabem que és una fórmula fracassada", ha sentenciat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top