Ciutat

ERC: “PSC-Podem no ha defensat la llibertat d’expressió per la seva cursa nacionalista amb Cs”

/ CEDIDA

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Sabadell ha acusat al govern municipal de “no defensar el dret a la llibertat d’expressió”. Ho critica davant el requeriment de la Junta Electoral de Zona que obliga l’Ajuntament de Sabadell a retirar els vinils dels presos polítics de les finestres de les dependències del grup republicà per tractar-se de símbols partidistes”. Els republicans han decidit tapar les finestres durant la campanya per “no posar en compromís als treballadors municipals”.

El portaveu republicà al consistori, Gabriel Fernàndez, ha dit que “aquests elements haurien de ser compartits per tots els demòcrates” i critica que l’alcaldessa no hagi presentat al·legacions a aquesta denúncia. D’altra banda, lamenta que no s’ha defensat “per la cursa nacionalista entre el govern i Ciutadans”. I afegeix que l’acord de la Junta Electoral de Zona “no canvia el fet que hi hagi presos polítics i exiliats, i nosaltres no defugirem defensar-ho”.

La Junta Electoral dona la raó a Cs i obliga a treure “símbols partidistes” de l’Ajuntament

Comentaris
To Top