Ciutat

En Comú Podem aposta per la pacificació de l'N-150 i la creació d'una via verda

Joan Mena, durant la seva intervenció d'aquest dijous a les portes del rodal de Sabadell / D.S.

La coalició En Comú Podem ha presentat algunes de les propostes de mobilitat per fer front al canvi climàtic. L'espai escollit per a l'acte ha estat el barri de Can Deu, a les portes del rodal de Sabadell, per posar en relleu la importància dels comuns en la preservació dels espais naturals. Hi ha participat Lucas Ferro, número 4 de la candidatura d'En Comú Podem; el diputat sabadellenc Joan Mena, i Carles Rodríguez, vicepresident del Consell Comarcal.

Precisament, ha estat Rodríguez el primer a prendre el torn de la paraula per afirmar la "necessitat imprescindible de tenir un govern ecologista a la Generalitat de Catalunya". Tanmateix, ha explicat el motiu important de comptar amb un govern fort en aquest àmbit: "Tenim un pla amb 40 mesures molt relacionades amb la mobilitat. Una d'elles, i que afectaria Sabadell, seria la pacificació de l'N-150, que connecta les dues cocapitals, perquè la gent pugui anar caminant d'una ciutat a altra, així com la creació d'una via verda entre el Parc de Collserola i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac", ha afirmat Rodríguez.

Per la seva part, el diputat Joan Mena ha remarcat que Catalunya està "amenaçada per les polítiques que trinxen el territori que han fet Convergència i Junts". El sabadellenc ha anat un pas més enllà afegint noves propostes per fer front a la crisi ambiental: "Busquem alternatives de mobilitat que han d'implicar primer una alternativa ferroviària per potenciar més el transport públic. Això també implica allargar els FGC fins a Castellar del Vallès, fer efectiva l'estació Renfe a Can Llong i situar més estacions de rodalies de l'R8 que donin sortida a la nostra mobilitat", ha finalitzat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top