Ciutat

L’Ajuntament convida les entitats esportives a utilitzar l’espai públic

Les entitast podran utilitzar l'espai públic per a realitzar esport / Unsplach

Amb les darreres restriccions de la Generalitat, es poden desenvolupar activitats als equipaments esportius tancats amb un 30% d’aforament. I, paral·lelament, a les instal·lacions a l’aire lliure, amb un 50%.  Però, si ho necessiten, entitats i clubs podran sol·licitar l’ús d’espai públic per a fer esport. Així ho ha anunciat l’Ajuntament, que també obra la proposta a gimnasos, centres esportius i escoles de dansa.

Bars i restaurants de Sabadell poden demanar permís per ubicar la terrassa a la calçada

Des de l’Ajuntament, assenyalen que les activitats que es desenvolupin a l’espai públic, en qualsevol cas, hauran de respectar les mesures de seguretat per a la salut vigents i han de preservar la convivència del lloc on es desenvolupin. Per sol·licitar un espai caldrà adreçar-se ala Regidoriad’Esports.

Comentaris
To Top