Publicitat
Ciutat

Condueix beguda, passa pel mig d'una rotonda i es carrega un punt de llum

Rotonda de l'avinguda de Bordoll / D.S.

Gran desplegament de policia, bombers i ambulància per un accident de trànsit a l’avinguda de Can Bordoll, aquest dimecres a les 22 h. Segons apunta la Policia Municipal, la conductora d'un turisme, de 20 anys, no va realitzar correctament la rotonda de la via, fent-la en sentit recte sense girar. És per això que va xocar amb la senyalització i va afectar un punt de llum.

Els agents li van realitzar la prova d’alcoholèmia a la conductora, la qual va donar positiu amb un resultat de 0,48 mg/l (la taxa màxima genèrica permesa és de 0,25 mg/l). Els agents van realitzar diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i es va immobilitzar el vehicle. La conductora va resultar il·lesa.

Van intervenir-hi dues dotacions de Bombers, una unitat del SEM i tres unitats de Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top