Ciutat

Suspesa sense data la compareixença dels investigats del cas Mercuri per falta d’espai

Imatge d'arxiu dels jutjats de Sabadell
Els jutjats de Sabadell, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

La jutgessa que instrueix la peça principal del cas Mercuri ha anunciat la suspensió sense nova data de la sessió de compareixences prevista pel dimarts 16 de febrer. La cita s’havia de celebrar als jutjats de Sabadell, però donat que es preveu una afluència alta de persones calia trobar un emplaçament més ampli, d’acord amb l’aplicació de la normativa sanitària vigent.

A dia d’avui, però, no s’ha aconseguit una sala que permeti encabir-hi les 50 persones previstes. En la peça hi ha 22 investigats per suborn, tràfic d’influències, negociacions i activitats prohibides a funcionaris, blanqueig de capitals i corrupció en negocis. Hi destaquen diversos empresaris i alguns excàrrecs públics com l’exregidor del PP a Sabadell Jordi Soriano.

Comentaris
To Top