Ciutat

Míriam Nogueras (Junts): “Catalunya, sense Espanya, és dels països rics d’Europa”

Míriam Nogueras atenent els mitjans de Sabadell / D.S

Més que cap altra partit, independentista o no, per a la diputada Míriam Noguera “l’adversari” a les eleccions del 14-F  és l’Estat espanyol. Així ho ha afirmat a l’acte de cloenda de campanya electoral de Junts per Catalunya, aquest divendres al Racó del Campanar. “L’Estat fa massa anys que està escanyant-nos. No ens acompanya, ens fa viure per sota de les nostres possibilitats, tot i els recursos que generem”, ha carregat.

Nogueras ha afirmat que per sortir de la crisi, en aquestes eleccions, “tenim l’oportunitat de tenir un govern fort i cohesionat”, al capdavant del qual hi dibuixa Laura Borràs com a presidenta de la Generalitat. La candidata de Junts per Catalunya, segons Nogueras, té “els valors i la força” per “fer de Catalunya un país ric”.

Prosseguint amb la denúncia sobre el retorn de recursos a Catalunya per part de l’Estat, la diputada ha afirmat: “En el rànquing d’Estats i regions d’Europa, quan Catalunya se suma a Espanya, és dels països pobres. En canvi, quan es valora com a regió sense Espanya forma part dels països més rics”.

Comentaris
To Top