Publicitat
Ciutat

La Policia Municipal i el personal educatiu es vacunen aquesta setmana

Un agent rebent la vacuna / D.S

La vacunació entre uns 200 agents de Policia Municipal ja ha començat a Sabadell. Al llarg d’aquesta setmana, rebran el vaccí d’AstraZeneca. “Volem continuar treballant per la ciutat amb més seguretat i menys risc de contagi”, han celebrat. El lloc de la primera dosi serà el centre de vacunació que els policies triïn.

El personal educatiu, aquesta setmana

Per altra banda, tot el personal educatiu de fins a 55 anys començarà a rebre la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 aquesta setmana. Tots ells rebran un SMS i podran apuntar-se a una pàgina web perquè se’ls administri la vacuna d’AstraZeneca.

Aquest col·lectiu s’afegeix a d’altres que ja l’estan rebent, com ara els farmacèutics, els funcionaris de presons o els cossos de seguretat i emergències. En pocs dies començarà també la vacunació de persones de més de 80 anys que no viuen en residències i grans dependents.

Publicitat
Comentaris
To Top