Publicitat
Ciutat

Endesa preveu la digitalització de la xarxa elèctrica a Sabadell

Endesa té previst modernitzar i digitalitzar la xarxa elèctrica de Sabadell per reduir en un 20% el temps d’interrupció del servei en cas d’incidències. Així ho han exposat a l’Ajuntament de Sabadell durant una reunió telemàtica. A més, han creat una taula tècnica de treball per prioritzar les actuacions que la companyia té previstes en el Pla d’Inversió a Sabadell.

Segons van informar des d’Endesa, es busca aconseguir una xarxa cada cop més intel·ligent, que s’aconseguirà amb la renovació tecnològica i l’ampliació de centres de transformació i amb el telecomandament.  També es vol impulsar un nou sistema de sensorització de centres de distribució i estendre el nou cablejat de mitjana i baixa tensió.

La taula tècnica es crea després dels talls ininterromputs a Sabadell. La Policia Municipal va aixecar 116 actes entre el 8 i el 16 de gener i Sabadell va enviar a Fiscalia, que ho està tramitant per estudiar si és constitutiu de delicte.

Els talls de llum no s’aturen: Sabadell notifica més d’un centenar d’incidències

Publicitat
Comentaris
To Top