Publicitat
Ciutat

Els talls de llum no s’aturen: Sabadell notifica més d’un centenar d’incidències

Talls de llum a Sabadell, Can Puiggener / VICTÒRIA ROVIRA

Les caigudes en el subministrament elèctric continuen. Durant les últimes setmanes, l’Ajuntament de Sabadell ha detectat nous talls a diferents punts del barri de Can Puiggener i al carrer del Gironès de Ca n’Oriac. Unes incidències que se sumarien a les 116 actes que va aixecar la Policia Municipal de Sabadell entre el 8 i el 16 de gener, segons dades que el consistori ha facilitat a aquest diari. L’Ajuntament ja va enviar aquestes actes a la Fiscalia, que ho està tramitant per estudiar si és constitutiu de delicte.

“És una situació ja insostenible. Ens hem de dutxar amb aigua freda”, critica amb indignació la Maria, resident de Can Puiggener, el barri més afectat per aquestes incidències en el subministrament.

Les dificultats també s’han traslladat a comerços dels dos barris, que han hagut d’invertir en generadors per poder continuar amb la seva activitat normalment. Ho exemplifica el José Antonio Padilla, propietari d’un obrador de pa al carrer de Jaume Ninet: “Hi he hagut d’invertir 1.800 euros, però si la situació s’allarga, no descarto traslladar el meu negoci”, destaca. Fonts municipals han subratllat que Sabadell ha mantingut diverses reunions amb la Generalitat de Catalunya i l’Institut Català d’Energia (ICAEN), conjuntament amb altres municipis catalans afectats, per exigir que s’exerceixi un control sobre l’elèctrica.

Paral·lelament, Endesa ja està invertint en la xarxa elèctrica de la ciutat, amb actuacions de millora i manteniment de la xarxa. De moment, s’han fet treballs als carrers de la Cerdanya i d’Urgell.

Publicitat
Comentaris
To Top