Ciutat

Les botigues de Sabadell Comerç Centre ofereixen descomptes als treballadors del Taulí

comerços botiga coronavirus fase 0 / LLF
Una botiga de Sabadell / LLUÍS FRANCO

L'agrupació de comerciants Sabadell Comerç Centre i el Parc Taulí han arribat a un acord de col·laboració que "ha de beneficiar i enfortir dos dels col·lectius més afectats per la pandèmia", tal com anuncien en un comunicat. A partir d'ara, els professionals de l'hospital gaudiran de "condicions de compra especials" en els 35 negocis adherits a l'entitat comercial.

D'aquesta iniciativa se'n beneficiaran els més de 4.000 professionals de la corporació sanitària, la meitat dels quals resideixen a Sabadell, i els mateixos comerciants, ja que així volen atraure clients. La presidenta del Parc Taulí, Mariona Creus, i el president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta, esperen que aquesta acció sigui la primera d’una estratègia per revitalitzar Sabadell i per donar visibilitat als recursos propis de què disposa la ciutat. També va en la línia que apuntava la presidenta en una entrevista al D.S. d'acostar el Taulí a la ciutat i la ciutat al Taulí.

Aquest acord que beneficia professionals i comerciants també vol ser un reconeixement i agraïment a la seva tasca durant la pandèmia del coronavirus i, alhora, té l'objectiu de facilitar i promoure el compromís de tots els treballadors que ho desitgin amb el comerç de proximitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top