Ciutat

VÍDEO: Tensió entre policia i manifestants a la concentració de suport a Hasél

Un agent, entre cartrons cremats a la Gran Via / Lluís Clotet

A Sabadell també ha arribat la indignació per les actuacions policials a les manifestacions en suport a Pablo Hasél, en què una noia de 19 anys ha perdut l’ull. Unes 250 persones s’han aplegat davant dels jutjats de Sabadell, una concentració promoguda per Arran i CDR Sabadell.

Després de la lectura d’un manifest, la protesta s’ha traslladat davant de la comissaria de Mossos d’Esquadra de la ciutat, tallant els carrers fins a arribar-hi. La concentració hi ha durat pocs minuts i, més enllà de càntics d’indignació i insults als agents per part d’algun manifestant, no s’ha produït cap incident. Posteriorment, la protesta s’ha dirigit a la comissaria de la Policia Nacional.

La concentració, dels jutjats a la comissaria dels Mossos / Ll. Clotet

De camí a la comissaria de la Policia Nacional, alguns manifestants han bolcat contenidors a la Gran Via i hi han intentat calar-hi foc. Els agents l’han apagat ràpidament. És aleshores quan han començat les corredisses i s’han produït moments de tensió entre alguns joves i els Mossos d’Esquadra.

Alguns manifestants arrosseguen contenidors encesos a la Gran Via / Ll. Clotet

La tensió ha continuat fins al carrer de Vilarrubias, on alguns dels joves manifestats han continuat tombant contenidors i han llançat objectes als agents.

La policia n’ha intentat reduir un. Després de forcejar i amb l’ajuda d’altres manifestants, el noi ha aconseguit escapolir-se. De moment, no consta cap detenció.

La policia intenta detenir un dels manifestants / Lluís Clotet

A la plaça de les Dones del Tèxtil s’han produït els darrers enfrontaments, molt més tímids, entre policia i alguns manifestants.

Posteriorment, una part dels manifestants s’ha dispersat en aquest punt, mentre que la resta ha continuat fins al Centre, on les protestes s’han acabat de diluir.

Comentaris
To Top