ESPORTS

El Futbol Sala Sabadell femení torna a la competició davant el Vallirana

L'equip femení arlequinat vol tornar amb victòria a la competició / CEDIDA

El futbol sala és la primera competició que recupera les lligues que donen accés a categoria nacional. És el cas de la Divisió d’Honor Catalana femenina amb el FS Sabadell. El seu tècnic, Xavi Muñoz, admet que “és molt precipitat. Venim d’una situació en què moltes jugadores de fora de Sabadell fa mesos que no entrenen. Hem hagut de treballar en pistes a l’aire lliure i sense la motivació de la competició. Això ho fa molt difícil. Gairebé es pot dir que es tractava de mantenir la forma física, però no són entrenaments de qualitat. No podíem fer la feina tàctica de pista que és molt important. Haurem d’anar amb compte perquè el risc de lesions és molt elevat. Penso que ara necessària una petita pretemporada per recuperar el ritme”.

La represa de la competició provocarà un calendari molt atapeït a partir d’ara. S’havien disputat només dues jornades i les arlequinades van guanyar els dos partits, com el rival d’aquest dissabte (16 h, Can Balsach), el Vallirana. “Ara no podem palar d’objectius. A l’inici de la temporada, la il·lusió era lluitar per l’ascens, ara és entrenar i jugar cada setmana. Això ja és un èxit”, diu el Xavi Muñoz. D’altra banda, el club, amb César Noguera al capdavant, ha hagut de fer grans esforços per poder mantenir patrocinador i cobrir les despeses. “El nostre gran patrimoni són les jugadores. Hem pogut formar tres equips i això és molt important com a club”, subratlla el tècnic arlequinat.

Derbi a Tercera Nacional

El duel més atractiu de la jornada serà el derbi sabadellenc de Tercera Nacional entre Amics Pou El Escorial i Grups Arrahona, aquest dissabte (17h) al Pavelló Nord. El conjunt d’Els Merinals, amb el punt esgarrapat a Esparreguera, es va assegurar matemàticament el pas a les fases d’ascens. L’únic al·licient per als homes de Francis Barragán és fer-ho com a invictes. Per la seva banda, l’equip taronja de Darío Martínez necessita la victòria per mantenir possibilitats de classificació. I després encara hauria de superar el Santpedor, rival directe, en un duel pendent, per optar al tercer lloc, ara del Rubí. De moment, només es volen concentrar en aquest derbi, que promet emocions fortes.

A la Segona B, el Club Natació Sabadell defensa el lideratge a casa davant l’Indústries Santa Coloma B (19.30 h, Pavelló Nord) mentre l’Escola Pia intentarà refer-se de l’última ensopegada a casa a la pista de l’Arenys de Munt per mantenir opcions de classificar-se per la fase d’ascens, objectiu cada vegada més complicat.

Comentaris
To Top