El teu defensor

El teu defensor: “Les pedres d’asfalt entren a casa”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a [email protected].

La Núria explica que al primer tram del carrer d’Avellaneda un asfaltatge “mal compactat” fa que s’ompli la vorera de pedres.

“Les pedres d’asfalt entren a casa”

La Núria, veïna del carrer d’Avellaneda, ens escriu per denunciar l’estat del primer tram del carrer d’Avellaneda –entre els carrers del Migdia i Ferran Casablancas–, on s’ha aixecat el ferm de la calçada. “A l’estiu es van fer unes obres i es va aixecar el ferm de la calçada. Al cap de poc temps que es tornés a tapar, el quitrà nou es va aixecar i embruta cada dia les voreres amb petites pedretes que es trenquen amb el pas dels vianants”, detalla la Núria en representació dels seus veïns.

Segons el seu relat, hi ha veïns als quals fins i tot els arriba a entrar dins de casa, si no tenen replà. De fet, fins i tot el pas de vehicles expulsa aquestes restes, que van a parar a les finestres dels edificis. “Ens passem el dia escombrant amb el hàndicap que ens estem emportant brutícia exterior a casa, i ens preocupa la situació sanitària”, exposa. “És desesperançador escombrar cada matí i que al vespre ja tinguem el portal ple de quitrà”, comenta la veïna.

També està fent malbé el terra d’algunes llars: les pedres queden atrapades sota les portes i, en obrir-les, acaben ratllant i fent malbé el terra. En aquest sentit, demanen que l’Ajuntament de Sabadell els doni una solució. La veïna detalla que fa uns dies van passar a reasfaltar un sot que s’hi havia format, però “de poc ha servit”, perquè s’ha tornat a fer malbé. D’aquesta manera, han contactat amb el Diari de Sabadell per reclamar a l’administració local que repari l’asfalt que s’ha aixecat i deteriorat i que, després, els serveis de neteja retirin les restes d’asfalt que hi ha a la vorera.

L’empresa ho haurà de reparar

El Teu Defensor ha contactat amb l’Ajuntament de Sabadell, que assegura que l’administració local no s’ha encarregat de l’asfaltatge d’aquest tram. Tanmateix, segons afirmen fonts municipals, ja es troba en converses amb l’empresa que ha fet la canalització de subministraments i l’Ajuntament ha demanat que repassi l’acabat. El Diari continuarà informant sobre l’evolució i la reparació d’aquest tram del carrer d’Avellaneda

Comentaris
To Top