Publicitat
EL PERSONATGE

El personatge: "No fa falta saquejar negocis"

Jordi: "No fa falta saquejar negocis"

Des de l’entrada a presó del raper Pablo Hasél el dimarts passat, gairebé cada nit hi ha hagut manifestacions per reclamar l’alliberament del músic arreu del país i, també, a Sabadell. El Jordi està d’acord amb
les mobilitzacions a favor de la llibertat d’expressió, però desaprova els “actes vandàlics” que han tingut lloc els darrers dies. “Per queixar-se, no fa falta saquejar negocis de gent que no en té cap culpa”, indica.

Així mateix, el Jordi considera que l’empresonament de Hasél demostra “els enormes límits a la llibertat d’expressió” al país. “Crec que si el raper no s’hagués posat amb la monarquia, no hauria tingut problemes amb la justícia. Som lliures de dir el que vulguem per algunes coses i per altres, no”, etziba.

Rosa i Josep Maria: "Calen manifestacions per acosenseguir avenços"

Per la seva banda, la Rosa i el Josep Maria creuen que les manifestacions són la “manera d’aconseguir avenços”. Tanmateix, afirmen, com el Jordi, que les imatges dels robatoris abotigues són “molt dolentes”. Pel que fa a l’actuació dels Mossos d’Esquadra durant els aldarulls, el Josep Maria la qualifica de “brutal”, des d’un punt de vista negatiu. “Els límits de la llibertat d’expressió són molt subjectius i és difícil valorar quan una persona els sobrepassa”, considera.

La Rosa assenteix amb el cap, tot i que reconeix que cap dels dos ha escoltat la música de Hasél.

Amàlia i Ricard: “Tothom hauria de poder opinar lliurement”

L’Amàlia exposa que des del seu punt de vista cap dels “dos bàndols” ha actuat correctament en les manifestacions. “Ni les persones que protesten han actuat bé ni la policia ha estat a l’altura de la situació en cap moment”, diu. Ella veu “fora de lloc”, per exemple, la crema de contenidors i la formació de barricades per part dels manifestants. “Crec que hi ha gent que ha aprofitat l’excusa de l’empresonament del raper per fer actes vandàlics”, opina l’Amàlia.

Quant a la llibertat d’expressió, el Ricard entén que a “ple segle XXI” hi hauria d’haver “un ple consentiment perquè tothom pugui dir i opinar el que vulgui”. “És increïble el que està passant. Des del meu punt de
vista, la societat està crispada i això no ajuda a aconseguir gaire cosa. L’anarquia no soluciona res”, afirma.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top