Ciutat

Obren un nou punt de vacunació del coronavirus a Sabadell: el Casal Cívic Rogelio Soto

Vacunació als Merinals, la setmana passada
Vacunació als Merinals / VICTÒRIA ROVIRA

La campanya de vacunació del coronavirus a Sabadell compta des d'aquest dimarts amb un nou punt, el Casal Cívic Rogelio Soto, gestionat per l'Institut Català de la Salut (ICS) de la Generalitat. Està situat al carrer de Campoamor, 93, d'aquest barri del sud de la ciutat.

Aquest espai de vacunació se suma al que ja està en funcionament des de fa quinze dies al Casal Cívic Julio Regalado dels Merinals, també gestionat per la Generalitat.

En els dos llocs s'administra la vacuna desenvolupada conjuntament pel laboratori AstraZeneca i la Universitat d'Oxford. En aquests punts només hi poden anar les persones que han estat convocades per SMS, on se'ls indica el dia, l'hora i el lloc per anar a vacunar-se.  I, de moment, en aquests llocs s'administra el vaccí a aquells ciutadans menors de 56 anys, que no han passat la Covid-19 en els darrers sis mesos, sense patologies greus i no considerats persones de risc.

Les persones que estan rebent la vacuna en aquests casals cívics pertanyen a un dels col·lectius professionals prioritzats: fisioterapeutes, farmacèutics i auxiliars d’oficina de farmàcia, psicòlegs clínics, terapeutes ocupacionals, òptics, optometristes, protètics dentals, odontòlegs, higienistes, logopedes, veterinaris, nutricionistes, podòlegs i estudiants de la salut; o bé són professionals dels centres educatius o treballen en els serveis públics considerats essencials, com ara Mossos d’Esquadra, policia local, professionals de serveis penitenciaris, Guàrdia Urbana, protecció civil, professionals del Servei d’Assistència Domiciliària i bombers.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top