Publicitat
ESPORTS

El juvenil del Sabadell supera el Gimnàstic i es confirma a la zona de privilegi (2-1)

Una acció del partit disputat a Olímpia / CES

Gairebé fet. Extraordinari partit d'un gran Sabadell. Amb molt ordre i, sobretot, bon joc i control de la situació, el conjunt de Miki Lladó ha superat el líder Gimnàstic a Olímpia i així s'assegura virtualment un lloc en el grup de privilegi de la taula pensant en la segona fase de la competició. Permanència lligada i opció de lluitar pel màxim, un gran premi en la temporada del retorn a la Divisió d'Honor. Fins i tot tenen a tir la possibilitat de la Copa, més complicada.

Ha estat un xoc de màxima exigència en què el conjunt sabadellenc ha desplegat la seva millor versió i ha dominat durant tota la primera meitat. L'equip ha sortit amb la idea de guanyar molt clara i així ha estat. En els primers 45 minuts, el Sabadell ha reduït el rival a la seva mínima expressió, controlant el joc sense generar grans oportunitats de gol, però, sense deixar jugar el Nàstic. L'esforç i la gran versió de la primera part no ha estat suficient per a avançar-se en el marcador per falta de profunditat i òbviament, de determinació.

A la represa s'ha començat a notar un xic d'ansietat en els locals mentre que el Nástic ha estat un equip amb una personalitat molt diferent de la dels primers minuts. Fins al minut 74 no ha arribat el desitjat premi amb el gol de Luque. No obstant això, l'alegria ha durat poc, ja que només 7 minuts més tard l'àrbitre ha assenyalat penal per mà que l'equip visitant no ha desaprofitat. Feia la sensació que tot estava dit i el partit acabaria en taules, però en l'última jugada a favor del Sabadell des d'un córner, el central Jordi Gil ha pogut donar-li la victòria amb una rematada en l'àrea petita. Eufòria total entre els arlequinats, que lluitaran entre els millors de la categoria.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top