Publicitat
Ciutat

El Diari de Sabadell modera una taula rodona sobre la factura elèctrica

El Diari de Sabadell moderarà una taula rodona en format ‘on-line’ sobre els efectes de la factura elèctrica a les llars, el dia 3 de març a les 18 h. A la ponència hi participaran tres membres d‘Enginyers Industrials de Catalunya i el secretari general de la patronal CECOT. Podrà connectar-se a la videotrucada qualsevol persona que estigui interessada en el tema, però abans haurà d’inscriure’s aquí, ja que les places són limitades.

Dit això, el president del COEIC de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya, German Palacín, donarà la benvinguda als ponents i farà una petita introducció sobre el tema principal de la taula rodona: la factura elèctrica. Després, serà el torn d’Oriol Xalabarder, conseller delegat d’Electra Caldense Holding, que explicarà quins són els preus de mercat i les noves propostes per a la compra d’energia dels operadors energètics.

A partir de les 18: 20 h, Josep Maria Montagut, president de la Comissió d’energia d’Enginyers Industrials de Catalunya, farà referència a la modificació de les tarifes de peatges o càrrecs i del Fons Nacional de Sostenibilitat del Sistema Electric, així com la incidència que pot tenir. Finalment, Oriol Alba, secretari general de CECOT, finalitzarà el debat presentant els serveis de l’Oficina per la Transició Energètica de la CECOT i, també indicarà com s’han d’optimitzar les factures elèctriques i els projectes d’autoconsum fotovoltaic.

Està previst que la taula rodona duri aproximadament uns cinquanta minuts. Tanmateix, hi haurà un torn obert a preguntes, que poden fer tots els assistents que hi vulguin participar.

Publicitat
Comentaris
To Top