Ciutat

Monkery, l’empresa de repartiment a domicili que vol impulsar el comerç local

No es consideren una plataforma, sinó una empresa de repartiment amb segell sabadellenc que vol impulsar el comerç local. Monkery és un servei de repartiment a domicili que vol posar al centre el petit comerç i bars i restaurants de la ciutat. “No som un Glovo o Deliveroo. Naixem perquè les empreses puguin externalitzar els seus serveis de repartiment i cobrem una tarifa fixa, independentment del tiquet”, explica Yeray Sabariego, exfutbolista del Centre d’Esports Sabadell (CES) i impulsor de la companyia, juntament amb Carlos González. 

Monkery té Sabadell com a seu, però també arriba a municipis propers com Badia, Barberà del Vallès i Sant Quirze. No ho contracta el client final, sinó els propietaris de bars, restaurants i comerços locals. L’objectiu és facilitar al sector una tendència que ha anat in crescendo durant els últims anys i que s’ha accelerat amb la crisi sanitària provocada per la Covid-19: “Hi ha establiments que no poden arribar a tothom perquè no disposen del personal per fer-ho, i amb la pandèmia no els ha quedat cap més remei. I nosaltres volem que puguin servir als seus clients contractant el nostre servei”, destaca Sabariego.

Monkery facilita el personal, el vehicle i el servei. Els establiments decideixen quan i on necessiten que un monkery es traslladi i només paguen pel servei que utilitzen. L’empresa ara només externalitza el servei de bars i restaurants, però està en contacte amb els diferents agents comercials de la ciutat per donar servei a botigues i establiments de tota mena. Ara estan validant la seva idea de negoci per situar-se com a referent del servei del repartiment a domicili a la nostra ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top