Publicitat
Ciutat

El Procicat permet obrir centres comercials i recupera les classes presencials a segon d'universitat

La façana del Centre Comercial Baricentro / D.S.

El Procicat ha aprovat una sèrie de mesures que relaxen una mica les restriccions actuals. Aquestes són la recuperació de les classes presencials per als alumnes de segon grau de carrera universitària a partir del 8 de març, les colònies escolars mantenint els grups bombolla i la reobertura dels centres comercials i les grans botigues entre setmana.

En aquest últim cas, referent a les grans botigues, hauran de reduir la superfície comercial a 400 m2.

Pel que fa a l'esport, les classes a l'interior de gimnasos podran omplir fins al 30% d'aforament, independentment del nombre d'alumnes. A l'exterior, es podrà arribar al 50%, el mateix que a les piscines. Aquesta nova resolució té una durada de 7 dies més.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top