Oci i cultura

Mar Fayos presenta el seu disc de debut a la Llar del Llibre

La cantant sabadellenca estrena ‘Mi propia religión’, un treball discogràfic que barreja pop, jazz i soul

Fayos ensenya el seu disc / VICTÒRIA ROVIRA

Mar Fayos ha presentat aquest migdia el seu disc de debut Mi propia religión a la Llar del Llibre. Prop de vint persones han assistit a la presentació i han acompanyat a la cantant sabadellenca, que després ha signat diversos exemplars del disc als assistents.

Dit això, el treball discogràfic, que conté fins a vuit cançons diferents, recull tres composicions escrites durant la seva estada als Estats Units, tot afegint composicions inèdites creades a Barcelona a la primavera d’enguany, enmig de la pandèmia de la Covid-19, fruit d’un treball molt personal d’introspecció i autodescobriment barrejant els estils del soul, pop i jazz. Un altre músic local, Oriol Padrós i, més tard Oriol Peso, van ajudar la cantant en les tasques de producció.

Així mateix, Mar Fayos ha valorat molt positivament la presentació del seu disc i ha afirmat que se sent gratament “sorpresa” per la “bona rebuda de la gent”. “Ha vingut molta gent a la Llar del Llibre. Algunes de les persones ja les coneixia, però d’altres no”, ha dit. De fet, per la cantant el seu nou disc és un “somni vocacional fet realitat” i un treball “honest i transparent”.

Així i tot, admet que no és un disc mainstream, és a dir, no va dirigit a tots els públics. “Segurament el meu públic és gent que li agrada el jazz, que acostumen a ser persones més aviat adultes i d’elits culturals. Tanmateix, cada cop estic diversificant la meva música, ja que no només faig jazz, i puc arribar a un públic més gran”, ha afirmat.

Fayos signant un disc aquest migdia/ VICTÒRIA ROVIRA

D’altra banda, Fayos ha reconegut que encara no sap com van les vendes del seu disc, posat a la venda en diversos punts com la Llar del Llibre, Amazon, FNAC i El Corte Inglés. No obstant això, considera que Mi propia religión ha tingut una “bona rebuda”. “Tinc preparats nous projectes discogràfics. Crearé un disc d’estàndards de jazz amb arrendaments propis que crec que pot agradar. La meva carrera musical no ha fet més que començar”, ha finalitzat.

Comentaris
To Top