Publicitat
Ciutat

Xoc frontal entre una conductora i un cotxe dels Mossos a la Gran Via

La dona ha estat traslladada al Taulí, però ha pogut sortir del vehicle per si mateixa

Imatge de com ha quedat el cotxe de la policia/ D.S.

Una conductora ha tingut un xoc frontal contra un cotxe dels Mossos d'Esquadra aquest matí a la Gran Via de Sabadell, just a l'altura de l'Escola Superior de Disseny (ESDI). Segons la versió de fonts properes a la dona, van ser els Mossos d'Esquadra qui "van fer un gir brusc" i "van envestir" la conductora.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una unitat del Servei d'Emergències Mèdiques i quatre vehicles de policia: dos dels Mossos d'Esquadra i dos de la Policia Municipal de Sabadell. Els agents han hagut d'aturar el trànsit en una direcció durant uns minuts per desallotjar els dos cotxes accidentats.

Un agent acompanya a la dona a l'ambulància/ D.S

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top