Publicitat
ESPORTS

El Sabadell juvenil cau a Cerdanyola i es jugarà la classificació la setmana que ve (2-0)

Una falta indirecte dins de l'àrea a favor del Cerdanyola | DS

No ha pogut ser. L'equip de Miki Lladó ha tingut l'oportunitat de classificar-se matemàticament per optar pel títol i l'ha deixat passar. Per això, s'ho jugarà tot la setmana que ve davant de l'Ebro en el Municipal d'Olímpia. N'hi hauria prou amb un punt. Només una derrota i un possible empat a punts final amb el Huesca el podria deixar fora si l'Ebro guanya els partits pendents i supera els arlequinats. Una combinació molt difícil, però no val a badar.

Un sòlid Cerdanyola ha derrotat 2 a 0 al Sabadell en un partit en el qual el conjunt arlequinat no ha competit pràcticament en cap moment i no ha sabut imposar el seu joc. Ha faltat connexió. Alberto Salamanca s'ha vist sense socis en tres quarts de camp i les transicions han estat molt imprecises. Hi ha hagut facetes del joc en el qual l'equip ha tingut dificultats fins i tot per a sortir del fons amb la pilota controlada. Les línies de l'equip s'han vist en tot moment molt desconnectades i això li ha facilitat al Cerdanyola la possibilitat de trencar un Sabadell perdut des de l'inici.

Publicitat

Els locals han mostrat una idea clara des del principi i evidentment han aconseguit dur-la a terme. Malgrat la derrota, els nois dirigits per Miki continuen tenint moltes possibilitats d'ccedir a la zona de privilegi. Hauran de sumar la setmana vinent en un duel directe contra l'Ebro pels llocs de dalt.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top