Ciutat

FOTOS: Tres anys de l’última gran nevada a Sabadell

Avui, dia 28 de febrer, fa exactament tres anys de l’última gran nevada a Sabadell. Es van poder veure totes les zones de la ciutat ben enfarinades des del matí d’aquell dimecres. Els sabadellencs van aprofitar per sortir al carrer i gaudir de la neu, ja que no es tracta d’un fenomen gaire habitual al Vallès.

Els punts més concorreguts van ser les zones verdes de Sabadell, com ara el Parc Catalunya o el bosc de la Concòrdia. Tanmateix, la neu no va durar més enllà del migdia, ja que es va començar a fondre per una pujada de temperatura. A la tarda, ja només hi havia pluja, tot i que la neu encara aguantava en algunes zones molt concretes com els parcs.

La Torre de l’Aigua va quedar ben enfarinada/ FÈLIX GONZÁLEZ

/ JOAN VALLS

/ JOAN VALLS

/ JOAN VALLS

/ JOAN VALLS

/ JOAN VALLS

/ JOAN VALLS

Ens podeu enviar totes les fotos que tingueu d’aquell dia al correu electrònic [email protected] o a les nostres xarxes socials (@diaridesabadell)i les publicarem en format galeria.

Comentaris
To Top