Publicitat
ESPORTS

El sabadellenc Òscar Grau, detingut en l’operació ‘BarçaGate’

Òscar Grau era el primer executiu del Barça des del 2016 / EFE

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Central de Delictes Econòmics han detingut aquest matí el sabadellenc Òscar GrauCEO del FC Barcelona, en el marc d’una investigació pel cas BarçaGate, en què s’investiga si una empresa contractada pel club blaugrana –i3 Ventures– va engegar una campanya de desprestigi a les xarxes socials en contra de jugadors i entitats contràries a la directiva blaugrana.

Juntament amb Grau, el cos de Mossos d’Esquadra també ha detingut la cúpula directiva i executiva del club, liderada per l’expresident Josep Maria Bartomeu; Jaume Masferrer, exassessor de Presidència; i Romà Gómez Ponti, cap dels serveis jurídics del Barça.

CEO des del setembre del 2016

Òscar Grau va arribar al càrrec el setembre del 2016. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA per ESADE, feia sis anys que estava lligat al club, quan l’any 2015 es va convertir en el director de les FCB Escola.

Publicitat
Comentaris
To Top