Publicitat
ESPORTS

"Hem demostrat que podem competir davant de qualsevol rival"

El porter gallec no tindrà al davant Pablo Chavarría, lesionat de gravetat / Lluís Franco

Ian Mackay ho té clar i no es mou ni un mil·límetre del seu discurs. El porter gallec està convençut que el Sabadell continuarà a la Lliga SmartBank la temporada que ve. Per què? Doncs el seu argument és contundent: "Hem demostrat que podem competir davant de qualsevol rival. El fet de perdre només un partit dels últims 10 així ho demostra. És cert que hem empatat molts, però també hem estat més a prop de guanyar en alguns casos que de perdre. Hem de seguir amb aquesta mentalitat fins a final de temporada", diu.

Aquest diumenge es completarà el segon terç de la lliga al camp del Màlaga, un equip instal·lat a la zona mitjana, però lluny encara de la tranquil·litat absoluta. Tindrà la baixa de Pablo Chavarría, una de les seves referències a l'atac i màxim golejador de l'equip amb 4 dianes, una aconseguida precisament a la Nova Creu Alta. "D'entrada vull enviar-li molts ànims perquè mai és agradable la lesió d'un company. És veritat que es tracta d'un jugador important, però el Màlaga té una bona plantilla. Per exemple, Caye Quintana també és un futbolista que juga bé d'espatlles i va bé en el joc aeri. Serà un partit molt disputat i nosaltres anirem amb la idea de sumar els tres punts".

Un altre nom propi, en aquest cas un company de vestidor, Edgar Hernández, va aparèixer sobre la taula. Després del penal malbaratat contra l'Albacete a l'últim minut, Mackay el veu molt bé d'ànim i es va desfer en elogis cap al gavanenc. "Penso que no va ser cap errada, només va faltar una mica de sort. L'Edgar sempre el vull al meu equip, és un jugador importantíssim per a nosaltres en tots els aspectes. Segur que ens donarà moltíssim i m'agradaria que diumenge marqués el gol de la victòria. Ni un dubte sobre l'Edgar", va emfatitzar.

Tot apunta que la igualtat serà la tònica fins a final de temporada a la zona baixa. Els protagonistes estan tots acostumats al patiment menys el Saragossa, que està dissenyat per altres objectius. Mackay considera que "potser és veritat això, però també ho és que té una gran plantilla. Ens hem de fixar només en nosaltres i fer les coses bé per sumar el màxim nombre de punts".

El Màlaga va entrar a la història arlequinada el passat mes de juliol perquè allà es va jugar un dels partits del play-off. No va ser a La Rosaleda, on jugarà diumenge (14 h) el Sabadell, sinó a l'estadi Ciudad de Málaga. Allà Mackay es va convertir en l'heroi arlequinat aturant dos penals decisius contra la Cultural Leonesa en una tanda agònica. "En tenim un record molt bonic i sempre tindrà un valor molt especial per a nosaltres, sí, però ara és una altra història i ens hem de centrar en un partit molt important", explica el porter, que encapçala el rànquing d'aturades de la Lliga SmartBank, un total de 80.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top