Publicitat
Ciutat

En estat greu una noia de 24 anys atropellada a la carretera de Castellar

Carretera de Prats de Lluçanès / D.S.

Una noia de 24 anys va ser atropellada quan creuava un pas de vianants de la carretera de Prats de Lluçanès (Can Puiggener), en direcció Castellar del Vallès, dimarts al matí. La vianant va haver de ser traslladada a l'hospital Parc Taulí, en estat greu. El gos que passejava va sortir corrent quan es va produir l'impacte.

La conductora del turisme, de 55 anys, també va haver de ser traslladada a un centre hospitalari per un atac d’ansietat. El gos va ser localitzat al voltant del lloc de l'accident per un dels agents de Policia Municipal. Posteriorment, l'animal va ser recollit pel germà de la vianant.

Al lloc de l'accident van intervenir dues unitats del SEM, dues dotacions dels Bombers i dues unitats de la Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top