Vallès

Mango inverteix 42 milions d’euros per crear un campus a la seu de Palau-solità i Plegamans

Mango
Seu de Mango a Palau / ACN

Mango ha anunciat una inversió de 42 milions d’euros en l’ampliació de la seva seu corporativa de Palau-solità i Plegamans per crear un nou campus corporatiu.

Les obres, que començaran a finals del 2021, consistiran en la renovació d’alguns edificis situats al municipi vallesà i en la construcció d’un nou espai d’oficines de 20.000 metres quadrats. En total, el campus comptarà amb una superfície total de 93.400 metres quadrats, dels quals 61.000 estaran destinats a oficines, i estarà plenament operatiu l’any 2024, segons ha informat la companyia aquest dijous a través d’un comunicat. Pel conseller delegat de Mango, Toni Ruiz, la nova infraestructura ha de ser “un motor de canvi” per al grup.

Batejat amb el nom de Campus Mango, l’espai estarà concebut com un centre d’investigació, desenvolupament i innovació (I+D+I) que “maximitzarà el desenvolupament professional” dels treballadors de l’empresa i “garantirà la flexibilitat necessària per afrontar noves necessitats”, segons ha informat la firma de moda.

D’altra banda, Mango vol que el nou campus es converteixi en “una passarel·la per atraure talent nacional i internacional”, dotant les instal·lacions de les últimes tecnologies. “Amb aquest projecte, Mango vol crear un ecosistema de referència i anar un pas més enllà en la manera de treballar”, assenyala el grup.

Finalment, l’empresa subratlla el seu compromís amb la sostenibilitat i assegura que el nou espai buscarà millorar l’eficiència en el consum energètic a través de l’aprofitament de llum solar i la il·luminació de baix consum. En paral·lel, el campus comptarà amb punts de càrrega elèctrica de vehicles i preveu la producció d’energia fotovoltaica.

Comentaris
To Top