Publicitat
Ciutat

El Col·legi d'Advocacia de Sabadell defensa l'advocat de Laiglesia de les acusacions de la família Jubany

Els jutjats de Sabadell, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

L'Il·lustre Col·legi d'Advocacia de Sabadell (ICASBD) s'ha posicionat en defensa del ja desaparegut col·legiat Joaquim Escuder i Planxart, qui va ser advocat del principal investigat de l'assassinat d'Helena Jubany, Santi Laiglesia, durant la primera instrucció del cas, tancat el 2005. En una entrevista al Diari de Sabadell, el germà de la víctima, Joan Jubany, acusava Escuder d'haver "gestat una estratègia de silenci mafiós" en el seu despatx, juntament amb membres de la secció Natura de la UES i Laiglesia, perquè el crim quedés impune.

"Des del respecte i sense menystenir la pèrdua de la família Jubany –manifesta en un comunicat l'ICASBD– les insinuacions d'elaboracions d'estratègies mafioses" d'Escuder "resulten del tot inapropiades, tendencioses, arbitràries i fins i tot poden ser constitutives de delicte".

"Embruten de forma gratuïta la trajectòria professional, la memòria i l’honor del company Escuder i, de retruc, la de tot el nostre col·lectiu, acusant directament d’un delicte un insigne lletrat la mort del qual l’impedeix defensar-se personalment de tan greus imputacions", conclou el comunicat.

El germà d'Helena Jubany: “Sabadell no estarà tranquil fins que no se sàpiga tota la veritat”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top