Ciutat

A presó un home que robava amb violència i intimidació a benzineres

L'autor actuant en una benzinera / Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Polinyà, com a presumpte autor d’11 delictes de robatori amb intimidació a benzineres i per delictes d’estafes, robatoris amb força i furt d’ús de vehicle a Sabadell, Terrassa, Granollers, Santa Perpètua de Mogoda, Rubí, Ripollet, Lliçà de Vall, Bages i Olot. La detenció es va produir el 3 de març.

El modus operandi de l’agressor es repetia en cada actuació: durant la tarda o al capvespre l’autor entrava dins l’establiment amb pas decidit, el rostre mig cobert amb gorres i buf, cridant al treballador i exigint la recaptació de la caixa. Sovint feia ús d’una arma blanca per intimidar fins a fer-se amb la recaptació de la caixa. Tot seguit, sortia de l’establiment i fugia del lloc. En algunes ocasions, disposava d’un còmplice que vigilava a fora mentre es produïa el robatori.

L’arrestat actuava amb un altre home que va ser detingut el passat 11 de febrer a Granollers i que va ingressar a presó, per dos robatoris amb violència i intimidació a dues benzineres del Vallès Oriental.

L'autor dels robatoris, captat per una de les càmeres / Mossos

Violència i intimidació

La investigació va permetre relacionar l’home i al seu còmplice, en alguns casos, en 15 fets des de finals de l’any passat. Cinc robatoris amb violència i intimidació a benzineres i un altre a un comerç de Terrassa, dos robatoris violents i un furt en dues benzineres de Santa Perpètua de Mogoda, un altre robatori violent a Rubí, una estafa en una benzinera de Sabadell i tres robatoris violents més a benzineres de Ripollet, Lliçà de Vall i al Bages.

Per tots aquests fets els agents van detenir l’autor i, amb l’autorització del Jutjat d’Instrucció número 2 de Cerdanyola del Vallès, van fer una entrada i registre al seu domicili el dia 5 de març. En el domicili, els agents van localitzar molta de la roba que havia utilitzat en els robatoris, com passamuntanyes, gorres, una navalla...

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció del jutjat de guàrdia de Cerdanyola del Vallès en va decretar l'ingrés a presó.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top