Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia maquilla la derrota davant el líder a la segona part (20-35)

Nerea Gutiérrez en un llançament a porteria / CEDIDA (Èric Altimis)

Sense opció. Era del tot previsible que el Sant Quirze aconseguís la victòria en el pavelló gracienc, encara més després de l’exhibició de la jornada anterior amb què va superar el Castelló per prendre-li el lideratge del grup (33-20). Si el Gràcia tenia la intenció de complicar-li les coses, el tret li va sortir per la culata tan bon punt el xiulet inicial donà pas a les hostilitats.

El parcial 0-5 va ser el preludi de què vindria en la resta de la primera meitat. El Sant Quirze va continuar fent la seva feina, però segurament no s’ha trobat en aquesta temporada un rival amb la inoperància del conjunt verd-i-blanc, que convertia gairebé cada acció atacant en un regal per al seu rival. Res d’estrany el contundent 5-18 al descans que interpreta l’enorme diferència entre ambdós equips.

Segurament Carol Carmona va fer rentar la cara a les seves jugadores perquè mostressin una imatge molt diferent. Això va permetre que el segon període es caracteritzés per l’intercanvi de gols i esdevingués més amè, sense la quantitat d’errades impròpies de la categoria com les que venien de cometre les gracienques. De fet, el parcial de la segona part va ser molt igualat (15-17), però tot estava ja sentenciat. La competitivitat recuperada és la que necessitarà en els últims 4 partits de lliga el conjunt verd-i-blanc per tractar d’obtenir almenys 2 punts que assegurin la permanència.

Publicitat
Comentaris
To Top