Vallès

Un accident amb dos camions talla l’AP-7 a Santa Perpètua i provoca 15 quilòmetres de retencions

Un accident amb dos camions manté tallada l’AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda en sentit sud i provoca 15 quilòmetres de retencions, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). Els vehicles es desvien per la sortida 19, a Ripollet. També hi ha retencions a la C-17 i a la C-58 per enllaçar amb l’AP-7.

Un dels camions ha tingut una fuita de combustible al dipòsit. Els Bombers de la Generalitat han pogut controlar-la i treballen ara per moure la cabina i comprovar si es manté sense perdre combustible i així no caldria fer transvasament abans de retirar-la. Es treballa també per retirar la càrrega que ha perdut un dels dos camions i poder reobrir dos carrils, segons informa Trànsit.

Comentaris
To Top