El teu defensor

El teu defensor: “Han d’enderrocar aquest immoble”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a mordonez@diaridesabadell.com.

La Montse alerta que l’edifici, abandonat des de fa més de 30 anys, està a punt de caure i demana que s’actuï immediatament.

Al carrer Folch i Torres hi ha un immoble que “fa uns 30 anys que està completament abandonat”

El teu defensor ha rebut la queixa d’una lectora i veïna del carrer de Folch i Torres que explica que a aquesta via, cantonada amb el carrer de Jacint Verdaguer, hi ha un immoble que “fa uns 30 anys que està completament abandonat” i que “fa temps que hi ha risc de despreniment”. Segons la nostra lectora, els propietaris de l’edifici, situat al número 11, van marxar fa tres dècades i, des d’aleshores, han tingut “molts problemes”, com ocupacions “conflictives”, entre d’altres.

La Montse, en representació dels seus veïns, assegura que la casa ja està tapiada i, des d’aleshores, no s’estan produint problemes de convivència per ocupacions. Tanmateix, hi sorgeix una nova preocupació: “Està molt malmesa i està caient”, sosté la Montse. La solució que es va donar fa anys no convenç el veïnat. La zona està precintada i tancada i s’impedeix el pas per aquest tram de vorera.

Ho veuen com un risc per als vianants i com un impediment per poder guanyar una plaça més d’estacionament. De fet, la nostra lectora afirma que va denunciar l’Ajuntament quan, fa ja uns anys, va caure una de les tanques de metall que estava en mal estat sobre el seu vehicle. Ara, però, les tanques són de plàstic. A banda del risc que percep el veïnat, lamenten que els vianants hagin d’envair la calçada per poder travessar aquest tram de vorera, un hàndicap més per a les persones amb mobilitat reduïda.

En aquest sentit, només hi veuen un final: “Que enderroquin finalment l’edifici, és l’única solució”.

Hi ha un expedient en tràmit que podria concloure en una declaració de ruïna i enderroc

Segons ha assegurat l’Ajuntament de Sabadell a El teu defensor, no ha aconseguit parlar amb el propietari de l’immoble, malgrat que va intentar contactar-hi. En aquest sentit, va actuar de manera subsidiària tapiant l’entrada per evitar ocupacions conflictives. Tanmateix, segons han avançat fonts municipals, ara per ara hi ha un expedient en tràmit que podria concloure en una declaració de ruïna i enderroc, si el seu estat ho requereix. Els veïns hauran d’esperar les conclusions d’aquest tràmit.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top