ESPORTS

David de la Cruz passa pel Vallès en la Volta a Catalunya

David de la Cruz passa aquest dissabte a prop de casa en la sisena etapa / CEDIDA

Sense premi. Durant una bona estona, el sabadellenc David de la Cruz va ser un dels protagonistes, i animadors, de la cinquena etapa de La Volta Catalunya d’ahir divendres, entre la Pobla de Segur i Manresa. El corredor d’Espronceda es va colar en una escapada juntament amb altres corredors i fins i tot va arribar a encapçalar el grup capdavanter.

Però el pilot va reaccionar amb contundència i el va neutralitzar just abans d’iniciar la dura ascensió a Montserrat, punt fort de l’etapa. Rémi Cavagna va liderar aquest grup perseguidor, però finalment l’alemany Lennard Kämne va ser el més llest de la classe i va endur-se la victòria. La general continua liderada pel britànic Adam Yates amb Alejandro Valverde en quarta posició.

A prop de casa
De la Cruz va acabar la cinquena etapa en la 81a posició a 8’ 17’’ del líder i començarà la sisena d’aquest dissabte en el lloc 27 de la general a 12’ 58’’ de Yates. Serà un recorregut molt especial per al corredor de l’UAE Team Emirates, que arrenca a Tarragona i després de passar per Tamarit, el Catllar, Salomó, Vilafranca, Sant Sadurní d’Anoia i Martorell, s’endinsarà en plena zona del Vallès Occidental.

Terrassa –amb pas previst al voltant de les 14.30 hores–, Ullastrell, Castellar del Vallès (15.32 h), Sentmenat, Polinyà o Palau Solità són alguns punts per on passarà La Volta, fins a arribar a Mataró després d’un curiós pas pel Circuit de Catalunya. Sabadell ha quedat fora del recorregut, però De la Cruz passarà molt a prop de casa.

Comentaris
To Top