Vallès

La Generalitat licita el projecte d’una rotonda a la B-140 entre Sabadell i Barberà

El Departament de Territori i Sostenibilitat té en licitació la redacció del projecte per construir una rotonda a la B-140 entre Sabadell i Barberà del Vallès, per a millorar-hi la seguretat i l’accessibilitat. S’anuncia, per tant, la intenció de dur a terme l’obra, que encara ha de superar diversos tràmits més per convertir-se en una realitat.

La rotonda se situarà al quilòmetre 1,2, a l’àmbit de Molí d’en Gall, d’accés a Sabadell per la zona esportiva de Sant Oleguer i inclourà un vial que per a donar també accés al polígon industrial zona nord de Barberà del Vallès. Així mateix, el projecte analitzarà la connexió des de la nova rotonda cap al nucli urbà de Barberà.

D’altra banda, també es tindran en compte els possibles girs a l’esquerra que es puguin eliminar amb l’actuació que s’impulsa. La redacció del projecte es licita per un import de 55.000 euros i un termini de sis mesos. Un cop redactat, s’impulsarà la licitació de l’obra, que comportarà una inversió estimada en 800.000 euros.

El projecte s’emmarca en les actuacions a curt termini que està desenvolupant el Departament de Territori i Sostenibilitat per a millorar la funcionalitat de la carretera B-140, en coordinació amb els municipis de Sabadell, Barberà del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Polinyà.

Comentaris
To Top