Ciutat

FOTOS: La colza pren el Rodal

Quan arriba la primavera i la llum del sol comença a allargar les tardes, és el moment en que els camps del Rodal tornen grocs gràcies a la colza en flor.

Primer van arribar els ametllers i els cirerers, que van començar a florir a finals de gener i principis de febrer (omplint el seu entorn de pètals blancs). Després va ser el torn de tots els arbres de la família dels prunus, que van tenyir de rosa carrers i racons de Sabadell, com molt gràficament va passar a la plaça Ricard Simó. Ara, entrat l’abril, és l’època del groc de la colza, que ha esclatat als camps del Rodal; així com el vermell dels primers badabadocs. I en poques setmanes brotarà la ginesta. Es tracta de la paleta de colors que ens ofereix la natura, sense haver d’anar gaire lluny!

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

Els primers badabadocs al rodal aquesta primavera / VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top